Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară București, Promoția 2018, Asistent Manager Leopoldina este alături de noi din același an, fiind persoana care vă întâmpină cu bucurie în recepția clinicii și are grijă ca animalele dumneavoastră să aibă parte de cea mai bună îngrijire.

Câteva dintre atuurile ei sunt dedicația pentru medicina animalelor exotice, empatia față de proprietari și răbdarea de care dă dovadă mereu.

Dr. Leopoldina Mazîlu

As. Manager, Medic Veterinar

Asistent Manager, Medic Veterinar

Absolventă a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București Promoția 2016, s-a alăturat echipei Falcon Vet in luna septembrie a aceluiași an.

Pasionată de animale încă din copilărie dar și de tot ce ține de partea de management, le-a putut îmbina perfect alături de noi.

În anul 2023 a devenit membru al Boardului Societății Române de Dermatologie Veterinară.

Două dintre punctele forte ale colegei noastre sunt comunicarea și organizarea.

Dr. Estera Banu

Manager, Medic Veterinar

Manager, Medic Veterinar

Empatic și responsabil, cu afecțiune pentru toate necuvântătoarele, în special cele exotice, Victor ne-a trecut pragul încă din copilărie, atunci când venea cu animalele lui la consult în clinică.

S-a alăturat echipei ca asistent veterinar în anul 2019, iar după absolvirea Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară - Facultatea de Medicină Veterinară din București, în 2023 a devenit medic în cadrul clinicii.

În prezent se ocupă de chirurgie și medicină internă, atât pentru câini și pisici, cât și pentru animalele exotice.

Dr. Victor Stegaru

Medic Veterinar

Medic Veterinar

Absolventă a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, Promoția 2023 a Facultății de Medicină Veterinară București, Oana a fost mereu pasionată de animalele exotice. A profesat timp de 3 ani ca asistent veterinar în cadrul clinicii, apoi s-a alăturat echipei de medici.

Activează în domeniul anesteziei veterinare, căutând mereu să-și îmbogățească cunoștințele prin participarea activă la cursuri.

Împreună cu colegii din echipă, este mereu alături de companionii voștri, fie că au blană, solzi sau pene.

Dr. Oana Piciu

Medic Veterinar

Medic Veterinar

Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din cadrul USAMV București , promotia 2022, s-a alăturat echipei FalconVet în anul 2018, pe atunci doar ca voluntar vrând să învețe și să aprofundeze încă din anul doi de facultate practica și meseria de medic veterinar.

A absolvit in anul 2022 cu lucrarea științifică bazată pe diagnosticarea imagistică a stazei foliculare a reptilelor crescute in captivitate.

În prezent, anestezia, medicina animalelor exotice și cea de urgență sunt ramurile pe care le-a aprofundat și practicat de-a lungul timpului.

Răbdarea, atenția la detalii și compasiunea sunt calitățile de care dă dovadă în orice situație.

Dr. Nicoleta Bocu

Medic Veterinar

Medic Veterinar

Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară Spiru Haret București, s-a alăturat echipei FalconVet în anul 2014, pe atunci doar ca student și asistent veterinar, dorind sa aprofundeze încă din anul I de facultate practicile medicinii veterinare.

A absolvit în anul 2021 cu lucrarea științifică bazată pe diagnosticarea clinica și imagistică a stazei gastro-intestinale a lagomorfelor și rozătoarelor.

În prezent este membru al AEMV (Association of Exotic Mammal Veterinarians).
Domeniile in care activează sunt in special chirurgia animalelor exotice cu un portofoliu vast de proceduri complexe, chirurgia animalelor de companie (câini și pisici), diagnosticarea imagistica și clinica.

Stilul analitic și dorința de evoluție continua sunt atuurile bine definite ale colegului nostru.

Dr. Cristian Stroe

Medic Veterinar

Medic Veterinar

Radu Boncea a absolvit Facultatea de Zootehnie (1999) și Facultatea de Medicină Veterinară (2006) din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Fondatorul primului cabinet pentru animale exotice din București în 2010, acesta  a acumulat o vastă experiență de peste 20 de ani în domeniul medicinii exotice și chirurgiei (țesuturi moi, ortopedie).

Printre proiectele importante desfășurate de-a lungul anilor se numără susținerea înființarii și dezvoltarii primei bănci de sânge pentru animale de companie Hemopet și fondarea Asociației Accipiter (asociația pentru șoimărit, salvarea și reabilitarea păsărilor răpitoare din România).

Radu Boncea este medicul veterinar din cadrul Circului Metropolitan București, întâlnind de-a lungul timpului de la cele mai mici necuvântătoare precum șopârle, animale acvatice sau păsări de colivie, până la exemplare precum cai, tigri, lei, girafe sau maimuțe.

Profesând încă din timpul facultății, indiferent de speciile și provocările întâlnite, și-a exercitat profesia cu devotament și compasiune.

Dr. Radu Boncea

Medic Veterinar, Fondator

Medic Veterinar, Fondator

Echipa FalconVet

Falconvet Christmas Logo
Falconvet Christmas Logo
Trimiteți-ne un e-mail

falconvet1@gmail.com

Str. Vatra Luminoasa Nr. 108

0726715714

Sunați-ne pentru a face o programare.
Găsiți-ne pe Google Map.
Falconvet logo

DATE CONTACT

 

Telefon:

0726.715.714

 

Email:

falconvet1@gmail.com

 

Adresă:

Str. Vatra Luminoasa Nr.108

București

 

Program Clinică:

LUNI-VINERI 09:30 - 21:00

SAMBATA 10:00 - 18:00

NAVIGARE

 

+ Home

+ Articole

+ Despre Noi

Echipa

+ Contact

Clinica Veterinara FalconVet

Descoperiți FalconVet, partenerul dvs. de încredere în îngrijirea animalelor de companie din 2010! Echipa noastră experimentată este aici pentru a oferi îngrijire de înaltă calitate pentru o varietate de animale, inclusiv cele exotice. Animalele dumneavoastră iubite sunt în mâini bune.

FalconVet Iepurașul
FalconVet papagal zburător
FalconVet cameleon, reptile
Falconvet footer logo

STAY IN TOUCH WITH US

Vizitați pagina noastră de Facebook.
Vizitați pagina noastră de Instagram.

Adresă

Str. Vatra Luminoasa nr. 108, București

Program Clinică

LUNI-VINERI 09:30 - 21:00 | SAMBATA 10:00 - 18:00 

Contact

0726715714

Falconvet.ro 2024 Ⓒ All rights reserved.

Made with ❤️ by DonkeyByte