• 03 MAI 13
  Dr. Radu Boncea

  Dr. Radu Boncea

  • Chirurgie, Internistica, Pasari, Animale exotice si salbatice
  • Absolvent al Facultatii de Zootehnie din cadrul USAMV
  • Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti
  • Master in Reproductie si Insamantari Artificiale
  • Master in Clinica si Farmacie

  Doctorul veterinar Radu Boncea a lucrat ca asistent veterinar încă din timpul facultății și ca medic veterinar în cadrul mai multor clinici veterinare din București. In anul 2010, a fondat clinica veterinara FalconVet.

  —–

  Încă din anul 2007, activez ca medic veterinar la Circ & Variete Globus, dobândind o vasta experiență cu animalele sălbatice. Am o pasiune deosebita pentru animale exotice și chirurgie, acumulând o experiență vasta, în special în chirurgia ortopedica.

  Am publicat câteva articole științifice în revistele de specialitate, am contribuit cu articole pentru portalul www.dihori.ro, fiind un bun cunoscător al speciei, iar în anul 2013 am participat ca lector la proiectul de educație continua ‘Face to Face’, inițiat de Facultatea de Medicina Veterinara.

  Am susținut și sprijinit înființarea primei banci de sange pentru animale de companie din Romania și în prezent colaborez strâns cu echipa Hemopet.
  Din 2014, particip ca lector la proiectul ‘Știință și Socializare‘, sub îndrumarea Colegiului Medicilor Veterinari, București, abordând tema ‘Studii de caz în patologia chirurgicala a reptilelor‘, ‘Studii de caz în patologia mamiferelor exotice‘, ‘Discuții libere despre Mustelidae‘.

Consultații

Pentru programări consultații, tratamente, chirurgie, vă rugăm să ne contactați telefonic. Pentru orice alte probleme puteți folosi formularul de contact. Va mulțumim.