• 18 MAR 14
  Dr. Mihaela Pricopie

  Dr. Mihaela Pricopie

  • Dermatologie
  • Absolventă a Facultății de Științe Economice Constanța

  • Absolventă Facultatea de Medicină Veterinară, USAMV Bucuresti

  Despre mine? …Pasionată de medicină și mai ales de cea dedicată animalelor.

  Dorința de a le ajuta, îmbinată cu pasiunea pentru știință, reprezintă motivul pentru care am ales acest domeniu.
  Tendința către specializare a luat naștere încă de pe vremea facultății, marea dragoste fiind dermatologia animalelor de companie.

  Am acordat o atenție deosebită evenimentelor internaționale de profil și am devenit membru al Societății Române de Dermatologie Veterinară, cu rol în organizarea tuturor evenimentelor științifice, membru al Colegiului European de Dermatologie Veterinară ECVD – European College of Veterinary Dermatology și al Societății Europene de Dermatologie Veterinară ESVD – European Society of Veterinary Dermatology.

  În 2015 am absolvit Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București USAMVB. Pe toată durata facultății am urmat stagii lunare de practică alături de echipa FalconVet, iar în ultimii doi ani am putut cultiva cunoștințele în dermatologie, alături de colega mea Dr. Ana Maria Boncea ResECVD. Împreună, am pus bazele Departamentului de Dermatologie VetDermTherapy din cadrul clinicii FalconVet, în septembrie 2015.

  În prezent susțin consultații medicină internă și dermatologie generală pentru animale de companie, alături de întreaga echipă. Proiectele viitorului apropiat vizează începerea unui rezidențiat în dermatologie veterinară și dezvoltarea conceptului VetDermTherapy.

  Dermatologia este o adevărată provocare și „are multe povești de spus”…despre alergologie, otologie, microbiologie, imunologie, endocrinologie, epidemiologie, farmacologie și nu numai. O parte din ele le veți regăsi pe blogul nostru.

Consultații

Pentru programări consultații, tratamente, chirurgie, vă rugăm să ne contactați telefonic. Pentru orice alte probleme puteți folosi formularul de contact. Va mulțumim.