• 13 MAI 13
  Dr. Ana Boncea

  Dr. Ana Boncea

  • Dermatologie veterinară, rezident european ECVD
  • Universitatea de Medicină Veterinară București, promoția 2011
  • CRV-Olanda, Stagiu de practică pe animale de fermă și animale de companie, 2008

   

  Membru ESVD (European Society of Veterinary Dermatology)
  Rezident ECDV (European College of Veterinary Dermatology)
  Co-fondator clinica FalconVet, 2010
  Co-fondator și Vicepresedinte Hemopet (Banca de sânge pentru animale de companie)
  Co-fondator și Secretar SRDV ( Societatea Română de Dermatologie Veterinara) , 2014

  Experienta în domeniul veterinar începe încă din anul 2 de facultate, când m-am angajat pe postul de asistent veterinar, urmând sa lucrez în trei clinici veterinare din București.

  Pe timpul facultății, am participat la diverse congrese interne și internaționale.

  In anul 2010 am înființat clinica FalconVet, alături de soțul meu, dr. Radu Boncea. Din 2011, am devenit vicepreședinte al organizației Hemopet (prima banca de sânge pentru animale de companie din România).

  In 2012, am câștigat experienta timp de câteva săptămâni alături de medicii veterinari din Spitalul Veterinar Pavia, Italia.

  Alături de echipa FalconVet, particip des la acțiuni medical veterinare pe animalele sălbatice și exotice din cadrul Circului Globus, București.

  In prezent: Medic principal, manager în propria clinica și vicepreședinte Hemopet. Colaborez și practic dermatologie de specialitate alături de dr. Rareș Căpitan, rezident european, și din 2014, am devenit membru fondator al Societății Romane de Dermatologie Veterinara (S.R.D.V), alături de alți 10 medici veterinari din România.

  In 2014, organizează împreună cu echipa SRDV, primul Congres Internațional de Dermatologie Veterinara la București.

  In prezent practică dermatologie veterinara de specialitate în propria clinică și urmează rezidențiatul european în dermatologie în Franța, alături de mentorii sai, Dr. Patrick Bourdeau Diplomat ECVD și Dr. Vincent Bruet Diplomat ECVD, în cadrul Universității Oniris, Nantes Atlantique Nationale College of Veterinary Medicine.

  Aspirații: să devin membru fondator al Asociației Proprietarilor de Dihori din România și să promovez proiectul Hemopet pe plan internațional.

  Pasiuni: dermatologie, patologia mustelidelor și internistică.

   

Consultații

Pentru programări consultații, tratamente, chirurgie, vă rugăm să ne contactați telefonic. Pentru orice alte probleme puteți folosi formularul de contact. Va mulțumim.