Hemopet, banca de sange pentru animale

Proiectul Hemopet Banca de sange a fost inițiat în 2011 de către o echipa de medici veterinari, intre care si Dr. Radu Boncea. Hemopet a fost susținută și a activat la început în cadrul clinicii FalconVet scopul său fiind acela de a dezvolta practica transfuzională în Romania.

Hemopet este o organizație non-profit și are ca obiective principale informarea, dezvoltarea științifică a practicii transfuzionale și ridicarea standardului de calitate în serviciile medicale.

falconvet clinica veterinara banca sange

 

Misiunea Hemopet

Misiunea Hemopet este aceea de a recolta, depozita și prelucra, în condiții de maxima siguranță, sângele integral/produsele sanguine și sa le pună la dispoziția medicilor veterinari.
Hemopet urmărește sa dezvolte practica transfuzionala prin organizarea de cursuri de pregătire, conferințe și dezbateri publice pentru medicii veterinari și proprietarii animalelor de companie.

Parteneri Hemopet

Cu ajutorul clinicilor veterinare partenere, Hemopet dorește sa îmbunătățească serviciile medicale din țară și sa livreze produsele sanguine potrivite într-un timp cât mai scurt, pentru a creste șansele de supraviețuire ale pacienților.

FalconVet este clinica veterinara în care banca de sânge și-a desfășurat activitatea inițial, aceasta din urma activând în prezent în cadrul clinicii veterinare Hemopet. FalconVet rămâne însă în continuare centru de informare, centru de recoltare a sângelui, cât și partener în alte activități inițiate de către Hemopet.

 

  • Recoltări sange

    Pentru serviciile de recoltare sânge este necesara o programare telefonica prealabila. Va mulțumim!
    Telefon: 031.41.43.567

Consultații

Pentru programări consultații, tratamente, chirurgie, vă rugăm să ne contactați telefonic. Pentru orice alte probleme puteți folosi formularul de contact. Va mulțumim.